Potrebno je:
- 400 g makarona
- 300 g šampinjona
- proizvoljne količine parizera
- pureće šunke
- sira
- suvog mesa
- kečapa
- po ukusu origana
- malo margarina
- 2 jajeta
- 1 čaša jogurta (ili pavlake za kuvanje)
- malo soli
Makarone skuhati u slanoj vodi, procijediti, isprati hladnom vodom. Dodati na kockice rezanu pureću šunku, suho meso, rendan parizer, na kockice isjeckan sir, malo kečapa i origana. Na malo ulja prodinstati šampinjone narezane na listiće, posoliti i njih, takođe, dodati. Sve dobro sjediniti,pa sipati u vatrostalni sud, premazan sa malo margarina. Premazati kečapom, naribati malo sira. Umutiti jaja i jogurt (ili pavlaku za kuvanje), posoliti, pa preliti preko sira. Preko naribati još malo sira,posuti origanom. Zapeći u pećnici zagrijanoj na 200 C.
0 komentari:
Objavi komentar